search
Trailer noir-serie 'Sugar': Colin Farrell als privé-detective op Apple TV+
Series / Trailer

Trailer noir-serie 'Sugar': Colin Farrell als privé-detective op Apple TV+

Het klassieke film noir-genre krijgt een moderne draai in Los Angeles.

De ouderwetse films en series met verlopen detectives in trenchcoats en met gleufhoeden zijn alom bekend. De hoofdpersoon is cynisch, rookt en drinkt teveel maar is vastbesloten om het misdrijf op te lossen.

Apple TV+ komt met een hedendaagse variant van deze 'film noir'-stijl. Colin Farrell speelt John Sugar die wordt ingehuurd door Hollywood-mogul Jonathan Siegel. Sugar moet Siegels kleindochter Olivia terug zien te vinden.

Verteller


Natuurlijk is lang niet alles wat het lijkt en stuit Sugar op de nodige geheimen binnen de familie Siegel. Hij zal er nog een klus aan hebben om te achterhalen hoe de verbanden in elkaar steken.

Zoals gebruikelijk in dit genre is Farrells personage de verteller en afgezien van de moderne setting waan je je qua atmosfeer weer in de jaren 40 en 50 van de vorige eeuw.

Overigen


De maker van de serie is Mark Protosevich, die tevens betrokken is als uitvoerend producent. Andere producenten zijn Audrey Chon en Simon Kinberg, die eerder al aan Invasion werkten. Naast Farrell zien we onder andere Kirby Howell-Baptiste (The Sandman), Amy Ryan (The Wire), Anna Gunn (Breaking Bad) en James Cromwell (Succession).



Sugar is vanaf 5 april te streamen op Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen