search
Eerste recensies 'The Gentlemen' van Netflix: Kijken of skippen?
Series / Nieuws

Eerste recensies 'The Gentlemen' van Netflix: Kijken of skippen?

De nieuwe Netflix-serie The Gentlemen is gebaseerd op de gelijknamige film uit 2019.

Heb jij genoten van de film The Gentlemen uit 2019, dan lijkt de gelijknamige serie van Netflix die morgen verschijnt een aanrader. De eerste recensies zijn overwegend positief en dan vooral over de hoofdrolspeler.

De hoofdrol is voor Theo James, die even geleden nog opviel in de serie The White Lotus. James speelt in The Gentlemen de hoofdrol als Eddie Halstead, een jongeman die een enorm landgoed erft van zijn vader.

Ontvangst


Op Rotten Tomatoes zijn ondertussen 13 recensies verzameld en dit levert 77 procent op de Tomatometer op. Dit is vooralsnog een prima score, al zal deze komende dagen nog aangepast worden doordat er meer recensies verschijnen.

Van de Top Critics op Rotten Tomatoes schrijft Aramide Tinubu van Variety: "Vermakelijk - met grapjes, complotten en bloederig geweld - strijkt The Gentlemen de knikken glad die zijn filmvoorganger teisterden, terwijl de serie vasthoudt aan de kenmerkende stijl van Ritchie."

Niet te serieus


"Voor iedereen die een gangsterverhaal wil dat zichzelf niet al te serieus neemt, is The Gentlemen een vermakelijke tijd," concludeert Lauren Sarner van New York Post.In ieder geval de eerste aflevering van The Gentlemen is geregisseerd en geschreven door Guy Ritchie en je ziet naast James ook rollen voor onder andere Kaya Scodelario, Daniel Ings, Joely Richardson, Giancarlo Esposito, Peter Serafinowicz en Vinnie Jones.

Kijken


Je ziet het eerste seizoen van The Gentlemen vanaf morgen op Netflix. De film met namen als Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Henry Golding, Colin Farrell en Hugh Grant kijk je op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen