search
Zinderende en spectaculaire misdaadserie over wraak scoort snoeihard op Netflix en torpedeert top 10
Series / Nieuws

Zinderende en spectaculaire misdaadserie over wraak scoort snoeihard op Netflix en torpedeert top 10

De misdaadserie 'Furies' doet het uitstekend in haar eerste week op Netflix.

De serie Furies scoort uitstekend in haar eerste week dat zij is te streamen. De serie behoort gelijk tot de top 10 van de meest bekeken series op Netflix.

In de serie wil de jonge vrouw Lyna (gespeeld door Lina El Arabi) wraak nemen op de moordenaar van haar vader. Haar ouders zijn eerder slachtoffer geworden van een brute aanslag waarbij haar vader overleed en haar moeder zwaar gewond raakte. De serie speelt zijn af in Parijs en de Parijse onderwereld.

Louche


Lyna komt in haar zoektocht naar gerechtigdheid en de waarheid al snel tot de conclusie dat haar vader en deze gangster contacten met elkaar onderhielden doordat haar vader als een soort bankier van de gangster leek te fungeren. Ze herinnert zich dat er in haar jonge jaren vaak louche figuren op huisbezoek kwamen.

De Franse politie wijst Lyna op de vermoedelijke dader, een 'fury' - een soort scheidsrechter die het delicate evenwicht tussen de maffia in Parijs handhaaft. Hier begint de reis van Lyna onder de begeleiding van Selma (gespeeld door Marina Foïs), een ervaren 'fury' die niet alleen een mentor blijkt te zijn, maar ook een cruciale rol speelt in het ontrafelen van de duistere geheimen van de onderwereld.

Kijken?


Wil jij deze krachtige vrouwen ook in actie zien? Kijk dan naar Furies op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen