search
Netflix komt met groots nieuws over 'Avatar: The Last Airbender'
Series / Nieuws

Netflix komt met groots nieuws over 'Avatar: The Last Airbender'

De streamingdienst Netflix geeft de nieuwste hitserie Avatar: The Last Airbender een tweede én derde seizoen.

Even geleden verscheen na een lange aanloop eindelijk het eerste seizoen van Avatar: The Last Airbender op Netflix. De ontvangst was onder de critici wat matig, maar het publiek lijkt van de actierijke avonturenserie te genieten.

Sinds de release op 22 februari prijkt het achtdelige eerste seizoen bovenaan de Netflix Top 10 en wist daarmee een andere successerie One Day van de bovenste plek te stoten.

Groot nieuws


Nu heeft Netflix onthuld dat Avatar: The Last Airbender twee vervolgseizoenen krijgt. En dat is niet gek, aangezien de serie maar liefst 41,1 miljoen keer werd bekeken tijdens de eerste elf dagen na de release. Dit meldt Netflix in zijn persbericht.

De verfilming van de bekende Nickelodeon-animatieserie is bovendien de meest bekeken serie in 76 landen en stond in 92 landen in de top 10.

Speciale poster


Om het nieuws over het tweede en derde seizoen te vieren verscheen er ook een speciale poster met daarop de tekst "Aang's Journey Continues".


Dit nieuws zal de fans waarschijnlijk zeer blij maken, aangezien de afgelopen periode ook voldoende series niet werden verlengd. Start hier met het kijken van het eerste seizoen op Netflix.

Verrassing voor de cast
Hieronder ook een video waarin de cast van The Avatar: The Last Airbender reageert op het nieuws.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen