search
'NCIS'-prequelserie heeft de eindelijk de "jonge Jethro Gibbs" gecast
Series / Nieuws

'NCIS'-prequelserie heeft de eindelijk de "jonge Jethro Gibbs" gecast

De prequels die de wereld van 'NCIS' dieper verkent heeft de hoofdrolspeler gevonden.

Onlangs schreven wij over een spin-off van NCIS waarbij twee fan-favorieten terugkeren. De spin-off getiteld NCIS: Origins brengt Jethro Gibbs terug, maar net even anders.

De serie gaat namelijk over de jonge jaren van Gibbs. Deze Gibbs zal worden gespeeld door Austin Stowell, die eerder al een gastrol had in NCIS: Los Angeles. Mark Harmon, die 20 jaar lang de rol van Gibbs speelde, is de verteller en uitvoerend producent.

Uitvoerend producent


Het grappige is dat Sean Harmon al meerdere malen de jongere versie speelde van zijn vaders rol in NCIS. Dit was onder andere in seizoen 18 van de serie.

In NCIS: Origins treedt Sean echter op als uitvoerend producent van de serie, een taak die hij deelt met zijn vader.

Geen onbekende


Stowell is zeker geen onbekende in de franchise. Zo speelde hij de militair Peterson in seizoen 2 van NCIS: Los Angeles. Wat films betreft was hij te zien in de geprezen dramafilm Whiplash, tevens had Stowell een rol in Steven Spielbergs A Bridge of Spies.



NCIS: Origins gaat van start in 1991, wanneer Gibbs als groentje aansluit bij het team van Mike Franks (Muse Watson). Naast Gibbs zelf zullen we dus nog een aantal andere jongere versies van bekende gezichten te zien krijgen.

Waar en wanneer te zien?


De prequelserie wordt in de loop van het 2025 - 2026 tv-seizoen verwacht. In de tussentijd kun je NCIS streamen op SkyShowtime.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen