search
Deze 'Big Bang Theory'-iconen maken comeback in 'Young Sheldon'-seizoensfinale
Series / Nieuws

Deze 'Big Bang Theory'-iconen maken comeback in 'Young Sheldon'-seizoensfinale

Het wordt een weerzien van twee van de grootste personages uit het origineel.

Het allerlaatste seizoen van Young Sheldon is onlangs in première gegaan en als de seizoensfinale binnenkort verschijnt hebben de producenten voor alle Big Bang Theory-fans een flinke verrassing.

Het zijn namelijk acteurs Jim Parsons en Mayim Bialik die hun rollen als respectievelijk Sheldon Cooper en Amy Fowler opnieuw gaan vertolken in de allerlaatste aflevering. Zij waren voor het laatst te zien tijdens het einde van The Big Bang Theory in 2019.

Van groot naar klein


Young Sheldon is een spin-off en prequel van The Big Bang Theory en volgt het personage Sheldon tijdens zijn jongere jaren. Parsons speelde hem als volwassene in Big Bang, en in de spin-off wordt het personage gespeeld door Ian Armitage.

De spin-off kon vanaf het begin af aan al meeliften op het succes van Big Bang, maar vond uiteindelijk in zijn eigen hoedanigheid ook een flink succes. Het debuteerde als de nummer één komedieserie in 2017, en nu zijn er ook horden fans die liever Young Sheldon kijken dan het origineel.

Big Bang-universum nog niet klaar


Dankzij de voortdurende populariteit van de franchise werd onlangs het groene licht gegeven voor een nieuwe spin-off, waarin Young Sheldon-personages Georgie (Montana Jordan) en Mandy (Emily Osment) hun jonge gezin opvoeden in Texas terwijl ze de uitdagingen van volwassenheid, ouderschap en huwelijk het hoofd bieden.Stream alle afleveringen van Young Sheldon op HBO Max, of kijk elke maandag om 20.30 uur een nieuwe aflevering van seizoen zeven op Comedy Central (Ziggo kanaal 15, KPN kanaal 12 en Odido kanaal 14).
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen