Uitslag poll: Glenn gaat dood in 'The Walking Dead'

Uitslag poll: Glenn gaat dood in The Walking Dead

Jullie zijn er vrij stellig van overtuigd.

Jim Pedd, 29 oktober 2015 om 16:43

Pakweg twee weken geleden vroegen we jullie welk personage van The Walking Dead volgens jullie zomaar eens dood zou kunnen gaan dit seizoen. De serie heeft er een handje van op gruwelijke wijze afscheid te nemen van zijn hoofdpersonen, dus het ligt in de lijn der verwachtingen dat één van de vrienden van Rick (Andrew Lincoln) zou gaan sneuvelen.
Het personage dat veruit de meeste stemmen krijgt is Glenn. Maar liefst 20% van de mensen die de poll invulden denkt dat hij dood gaat. Dat is ook niet vreemd, gezien de recente geruchten dat hij wel eens zou kunnen sneuvelen. Daar werd natuurlijk eerder deze week nog over gesproken (let op: artikel bevat spoilers) door showrunner Scott Gimple.

Andere mensen die veel stemmen krijgen zijn Eugene (15%) en Abraham (13%). Eugene maakte zijn debuut in seizoen 4 en claimde een geneesmiddel te kunnen ontwikkelen tegen de uitbraak van het zombie-virus. Middels die claims wist hij een team van bodyguards te verzamelen, die er alles voor deden zijn leven te beschermen op hun reis richting Washington. Abraham was de sterkste man die Eugene beschermde tijdens hun reis.


Lees meer over: poll, the walking dead, sterfgeval, seizoen 6, robert kirkman, amc, glenn, eugene, abraham

Populair nieuws