Showrunner over de dood van [...] in 'The Walking Dead'

Showrunner over dood van [...] in The Walking Dead

Is het echt?

Jim Pedd, 26 oktober 2015 om 10:26

De vorige nieuwe aflevering van AMCs The Walking Dead leek een van zijn personages dood te hebben gemaakt. In een statement vertelde showrunner Scott Gimple over de dood van het personage en of het echt is of niet. Let dus op: vanaf hier volgen grote spoilers! Verder lezen kan onder de afbeelding.


We zagen aan het einde van de aflevering Glenn (Steven Yeun) omringd worden door heel veel Walkers. Hij leek uiteindelijk levend verslonden te worden. De mogelijkheid bestaat echter dat Glenn de gebeurtenissen op de een of andere manier de boel overleefd heeft. In onderstaand statement, dat vrijgegeven werd tijdens de nabespreking van de aflevering, Talking Dead, gaat Gimple in op dat nieuws.

”Beste fans van The Walking Dead. Dit is een moeilijk verhaal om te vertellen en toen we planden het te gaan vertellen, wisten we dat onze vrienden van ‘Talking Dead’ er met jullie over zouden praten. En wetende dat jullie er allemaal over zouden praten en er gevoelens over zouden hebben, wist ik dat we er iets over zouden moeten vertellen. Onze stilte zou anders iets kunnen vertellen dat we daar niet mee bedoelden. Dus ik zeg dit: we zullen Glenn, een versie van Glenn, of delen van Glenn, opnieuw zien, of dat nou in een flashback of in het huidige verhaal is, om het verhaal af te ronden.”

Bron: Screencrush

Lees meer over: the walking dead, Dood, amc, steven yeun, glenn, scott gimple, talking dead

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws