search
Sitcom-nieuws: 'Home Improvement' en 'Last Man Standing'-icoon werkt aan nieuwe serie
Series / Nieuws

Sitcom-nieuws: 'Home Improvement' en 'Last Man Standing'-icoon werkt aan nieuwe serie

De acteur berust zich in zijn lot als de bekende en hilarische sitcom-vader.

Acteur en Hollywoodster Tim Allen staat op het punt om voor een derde keer terug te keren naar televisienetwerk ABC, waar hij in het verleden enorme successen heeft geboekt, voor zijn nieuwe sitcom Shifting Gears.

Allen zal niet alleen de hoofdrol spelen, maar ook fungeren als uitvoerend producent van de nieuwe sitcom getiteld Shifting Gears, wat overigens nog niet de definitieve titel van de serie is. Wellicht wordt het wederom een baanbrekend succes voor Allen en ABC.

Ken je die serie nog?


Shifting Gears wordt een nieuw hoofdstuk in de langdurige samenwerking tussen Allen en ABC. Ze maakten eerder de langlopende hitserie Home Improvement, die van 1991 tot 1997 liep en maar liefst 7 Emmy's won.

Later verscheen de serie Last Man Standing (2011-2021), een sitcom over een vader van drie dochters, met een conservatieve no-nonsense houding die geregeld botste met de meer liberale leden van zijn familie

Pater Familias


In het nieuwe project Shifting Gears vertolkt Allen de rol van Matt, de koppige, weduwnaar en eigenaar van een werkplaats voor het restaureren van klassieke auto's. Wanneer Matt's vervreemde dochter en haar tienerkinderen bij hem intrekken, begint het echte herstelproces.



Kijk nog eens naar Allen's werk met ABC in de series Home Improvement of Last Man Standing op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

We zijn nieuwsgierig: ben jij altijd fan van Tim Allen, of vind je hem vergane glorie?

  • Ik ben fan!

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Vergane glorie

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen