search
Epische nieuwe scifi-serie van Netflix: indrukwekkende trailer voor '3 Body Problem'
Series / Nieuws

Epische nieuwe scifi-serie van Netflix: indrukwekkende trailer voor '3 Body Problem'

Van uitstel is duidelijk geen afstel gekomen: de laatste trailer is nu te zien.

Netflix heeft duidelijk enorm geïnvesteerd in de verfilming van Het drielichamenprobleem van Liu Cixin. De trailer belooft een visueel oogstrelende productie van een verhaal dat door tijd en ruimte weergalmt.

David Benioff en D.B. "Dan" Weiss staan aan het roer van 3 Body Problem. Een van de hoofdrollen is weggelegd voor Rosalind Chao als de wetenschapper Ye Wenjie.

Kwestie van tijd


In de tijd van de Culturele Revolutie wordt ze door de regering gedwongen om in een afgelegen ruimtestation te werken. Daar komt ze achter de geheime missie die daar wordt uitgevoerd. De regering is namelijk op zoek naar buitenaards leven.

Ye ontvangt een ruimtesignaal van een buitenaards wezen, wat echter vergezeld gaat met de uitdrukkelijke waarschuwing niet te antwoorden. De teleurgestelde wetenschapper doet dit toch waardoor het slechts een kwestie van tijd is voor de planeet overgenomen zal worden door de buitenaardse wezens.

Podcast


Tegelijkertijd met de première van 3 Body Problem zal er een podcast van start gaan die wordt verzorgd door Jason Concepcion en dr. Maggie Adering-Pocock. De laatste is een wetenschapper dus naast de serie zal ook de wetenschap in het verhaal nader verklaard worden.



3 Body Problem is vanaf 21 maart te zien op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Zit jij op 21 maart klaar voor de veelbelovende serie '3 Body Problem'?

  • Ik ga gelijk kijken!

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Ik denk dat ik deze skip...

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen