search
Verdwijnalarm voor 'Jane the Virgin': binnenkort is ze nietvmeer te zien op Netflix
Series / Nieuws

Verdwijnalarm voor 'Jane the Virgin': binnenkort is ze nietvmeer te zien op Netflix

Op IMDb krijgt de serie een dikke 7,9 en dat is voor een soap zeker niet slecht.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Vijf seizoenen lang hield Jane, the Virgin haar fans aan de buis gekluisterd. De enorm populaire telenovela - wat eigenlijk in het Engels gewoon soap betekent - zal aan het eind van deze maand verdwijnen.

Mocht je deze heerlijk romantische serie nog niet hebben gezien, dan kunnen we je alleen maar aanraden om deze meteen te gaan bingen. Maak er maar een marathon van want elk seizoen is een feestje.

Gina Rodriguez


Op IMDb krijgt de serie een dikke 7,9 en dat is voor een soap zeker niet slecht. De verdienste van het succes ligt echt bij de acteurs want zoveel chemie tussen zoveel personages is zeldzaam.

Gina Rodriguez vertolkt deze rol alsof ze Jane is en Justin Baldoni die Rafael Solano neerzet laat elk vrouwenhart smelten en ook die van Jane. Maar ook Jane’s vrienden en familie zijn fantastisch gecast.

Telenovela


Een telenovela heeft altijd een vrouwelijk hoofdrolspeelster en staat bol van de intriges, mysteries, romantiek en drama. Dit Latijns-Amerikaanse liefdesverhaal is niet anders.



Jane Villanueva is een serieuze jonge vrouw, ze is ambitieus en wil schrijster worden. Ze werkt in een luxe hotel en is verloofd met politieagent Michael Cordero (Brett Dier). Ze is conservatief opgevoed en heeft besloten dat ze zich wil sparen tot na het huwelijk.

Lotsbestemming


Michael kan niet wachten, hij is gek op haar. Een routinecontrole bij de gynaecoloog loopt uit de hand en vanaf dat moment staat haar leven volledig op zijn kop. Jane komt voor hele zware keuzes te staan en kan niet geloven dat haar dit overkomt, of was alles voorbestemd en was dit haar lotsbestemming?



Elke aflevering blikt terug op de vorige. Het verhaal heeft een verteller (Anthony Mendez). De serie heeft een Golden Globe Beste Actrice gewonnen in 2015 in het onderdeel Comedy en Musical.

26 maart is de laatste dag dat Jane, the Virgin nog op Netflix te zien is.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen