search
'Our Flag Means Death'-maker komt met teleurstellend en definitief nieuws
Series / Nieuws

'Our Flag Means Death'-maker komt met teleurstellend en definitief nieuws

Verwoede pogingen zijn gedaan voor een doorstart, maar nu is het echt over en uit.

Het was nog niet zo lang geleden dat het avontuurlijke, en zeer gewaardeerde, Our Flag Means Death door HBO gecanceld werd. Gehoopt werd op een doorstart, echter komt maker David Jenkins met slecht nieuws.

Op social media deelt Jenkins: "Our Flag Means Death is nu officieel ten einde gekomen." Hij vertelde dat de komische serie na twee seizoenen geen nieuw thuis heeft kunnen vinden op een andere streamingdienst.

Van rijkdom naar avontuur


Our Flag Means Death was losjes gebaseerd op de ware avonturen van de 18e-eeuwse aspirant-piraat Stede Bonnet (Rhys Darby). Nadat hij het ogenschijnlijk betoverde leven van een heer had ingewisseld voor dat van een zeerover, werd Stede kapitein van het piratenschip Revenge.

In een poging om het respect van zijn mogelijk muitende bemanning te verdienen, veranderde plots het geluk van Stede na een noodlottige ontmoeting met de beruchte Kapitein Blackbeard (Taika Waititi).

Veel dank en liefde


Jenkins laat verder nog weten erg dankbaar te zijn voor de kansen en bedankt iedereen die de serie heeft gevolgd. Ondanks torenhoge waarderingen van publiek en critici keken er voor HBO simpelweg te weinig mensen om Our Flag Means Death een derde seizoen te geven.

Bekijk op instagram



Kijk alle afleveringen van Our Flag Means Death op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen