search
Deze HBO-serie is gecanceld, maar had een 95% op Rotten Tomatoes
Series / Nieuws

Deze HBO-serie is gecanceld, maar had een 95% op Rotten Tomatoes

Deze serie heeft alleen maar positieve reacties en torenhoge scores gekregen, toch heeft HBO Max besloten de serie te annuleren.

Fans van een serie zijn zich er eigenlijk altijd wel van bewust dat hun favoriete verhaal op elk moment afgelopen kan zijn. Jammer zie je een annulering niet altijd aankomen, vooral niet als een serie toegewijde fans heeft en hoog scoort bij critici.

Dit was het geval bij de HBO Max hitserie Our Flag Means Death. De serie vertelt het oprechte verhaal van een stel queer piraten, Stede Bonnet (Rhys Darby) en Blackbeard (Taika Waititi). Stedes ietwat naïeve karakter en Blackbeards duistere impulsen vormen een magische combinatie.

Annulering


De twee seizoenen van de HBO-serie scoren gemiddeld 94% op Rotten Tomatoes, waarmee de kwaliteit van de serie wordt bevestigd. De kijkersscore is zelfs nóg hoger, namelijk 95%.

Bovendien waren er al enkele ideeën geplaagd door maker David Jenkins voor het derde seizoen. Daarnaast waren er nog veel mysteries die opgelost moesten worden.

Te weinig fans


De trieste waarheid is dat de serie te weinig fans en dus te weinig kijkcijfers had om door te gaan. Ondanks dat de fans ontzettend toegewijd zijn aan de losse hervertelling van het waargebeurde verhaal van Stede Bonnet, was dat niet genoeg om de serie te redden.De eerste twee seizoenen van Our Flag Means Death zijn te streamen op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen