search
Spannende dramaserie op Netflix krijgt versterking van 'The Handmaid's Tale'-ster
Series / Nieuws

Spannende dramaserie op Netflix krijgt versterking van 'The Handmaid's Tale'-ster

Ook in het komende seizoen lonkt er weer een problematische relatie.

Madeline Brewer, bekend van haar rollen in onder andere Orange is the New Black en The Handmaid’s Tale, is gecast voor het vijfde en laatste seizoen van de populaire psychologische dramaserie You op Netflix.

Brewer zal een vooraanstaand personage spelen in de rol van Bronte, een mysterieuze en vrijgevochten toneelschrijfster die in de boekenwinkel van Joe Goldberg (Penn Badgley) gaat werken, waar een bijzondere band tussen de twee ontstaat.

Twijfel tussen liefde en bedrog


Terwijl Bronte en Joe een connectie vinden in literatuur en het verlies, roept zij in hem een nostalgie op naar zijn vroegere zelf, wat hem doet twijfelen aan alles wat zijn leven is geworden.

Het vierde seizoen speelde zich af in Londen, waar Joe de nieuwe identiteit van Jonathan Moore aannam, een Engelse professor, terwijl hij Marienne (Tati Gabrielle) door Europa volgde. Details over waar het vijfde seizoen gaat worden nog geheim gehouden.

Gevaarlijke charme


Het succesvolle You gaat over een gevaarlijk charmante en intens geobsedeerde jonge man die tot extreme hoogten gaat om zichzelf in het leven te werken van degenen waar hij bezeten van is.Kijk alle afleveringen van You op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen