search
Goed nieuws: kogel door de kerk voor ijzersterk ontvangen 'Peacemaker'
Series / Nieuws

Goed nieuws: kogel door de kerk voor ijzersterk ontvangen 'Peacemaker'

Jennifer Holland deelt een spannende update over seizoen 2 via haar Instagram.

Het beste nieuws dat je als fan van een serie kan krijgen is dat je favoriete serie vernieuwd is voor een nieuw seizoen. Dan begint het wachten, en het wachten, en het wachten op de nieuwe avonturen en natuurlijk de productieschema’s.

Maker James Gunn had het fantastische idee voor de serie Peacemaker: een spin-off van de DC-stripboeken over Christopher Smith/ Peacemaker (John Cena). De serie gaat verder na de gebeurtenissen van The Suicide Squad (2021) en volgt Christopher wanneer hij de mysterieuze A.R.G.U.S.-groep Project Butterfly om het op te nemen tegen parasieten die mensen over de hele wereld overnemen.

Seizoen 2


Maker en schrijver Gunn schreef alle acht de afleveringen toen The Suicide Squad nog aan het filmen was. COVID-19 vertraagde alle projecten, maar gelukkig kon Peacemaker in januari 2021 het filmen beginnen in het mooie Vancouver in Canada.

Het eerste seizoen, dat in 2022 uitkwam, werd meteen een grote hit onder DC-fans en de serie kreeg dan ook heel veel positieve reacties. In februari van 2022 werd de serie meteen al vernieuwd voor een tweede seizoen.

Filmen


Veel fans zijn dan ook benieuwd wat het schema is voor seizoen 2: wanneer begint het filmen? En misschien nog belangrijker: wanneer is seizoen 2 te kijken?



Op de laatste vraag is nog geen officieel antwoord gegeven, maar op de eerste gelukkig al wel. Peacemaker-actrice Jennifer Holland reageerde via Instagram op een fan met het goede nieuws: "Yessss, we beginnen deze zomer met filmen! Het wordt zo goeeeeeeeed."



Te streamen op Prime Video


Peacemaker is te streamen op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen