search
Drie absolute recente topfilms zijn binnenkort thuis op televisie te kijken
Films / Nieuws

Drie absolute recente topfilms zijn binnenkort thuis op televisie te kijken

De filmhuisfilms Perfect Days, The Old Oak en Le Pot-Au-Feu komen online op Pathé Thuis.

Heb je zin om een goede filmhuisfilm aan te zetten, dan kun je binnenkort kijken naar drie recente toppers. Op Pathé Thuis verschijnen namelijk Perfect Days, The Old Oak en Le Pot-Au-Feu online.

Perfect Days van regisseur Wim Wenders en gaat over een tevreden schoonmaker van toiletten in Tokio. In korte tijd zijn er enkele ingrijpende ontmoetingen die zijn leven veranderen, terwijl zijn liefde voor muziek zijn dagen met elkaar verbindt. De film is genomineerd voor de Oscar voor beste internationale film.

Le Pot-Au-Feu


Naast Perfect Days, die in december in de Nederlandse filmhuizen verscheen, debuert ook Le Pot-Au-Feu op Pathé Thuis, een sterk ontvangen romantische film met de grote namen Juliette Binoche en Benoît Magimel.

In de film laat ons de relatie zien van de gerespecteerde kokkin Eugenie, die al vele jaren voor Dodin werkt. Haar samenwerking leidt tot een romantische relatie en in overheerlijke gerechten die over de hele wereld met ontzag worden ontvangen. Om haar hart helemaal te veroveren maakt Dodin een gerecht voor Eugenie.

The Old Oak


De laatste topper is The Old Oak van regisseur Ken Loach en debuteerde in december in de filmtheaters. De film gaat over een lokale kroeg waar de onaangekondigde komst van Syrische vluchtelingen onderwerp van gesprek wordt.De films verschijnen komende dagen online op Pathé Thuis, met Perfect Days en The Old Oak op 15 maart en Le Pot-Au-Feu op 19 maart.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen