search
Hier kun je de Oscarwinnaar 'Oppenheimer' direct (opnieuw) kijken
Series / Nieuws

Hier kun je de Oscarwinnaar 'Oppenheimer' direct (opnieuw) kijken

Voorlopig kun je Oppenheimer van Christopher Nolan alleen nog kijken via Video on Demand.

Vannacht werden voor de 96e keer de Oscars uitgereikt en zeven beeldjes gingen naar Oppenheimer, de kaskraker van regisseur Christopher Nolan. Wil je de film graag zien, dan vind je hieronder de diensten waarop je de biografische topper (opnieuw) kunt kijken.

Oppenheimer won de beeldjes in meerdere grote categorieën, met uiteraard Beste film, maar ook Beste acteur (Cillian Murphy), Beste acteur in een bijrol (Robert Downey Jr.), Beste regisseur en Beste cinematografie (Hoyte van Hoytema).

Video on demand


Op dit moment staat Oppenheimer nog niet op een van de grote streamingdiensten. Je kunt de film de komende dagen alleen huren of kopen via Video on demand. Dit kan via meerdere diensten.

Op Pathé Thuis huur je de film voor 4,99 euro of betaal je 15,99 euro voor een digitaal koopversie. Op Prime Video vind je de film ook, dan voor 4,99 (huur) en 13,99 (koop). Ook op MeJane en iTunes is de film voor vergelijkbare prijzen te bekijken via Video on Demand.

Streamen


Heb je een abonnement op SkyShowtime, dan kun je misschien beter even wachten tot 21 maart. Vanaf dan kun je op deze streamingdienst Oppenheimer streamen.



Overigens draait de film ook nog in heel wat bioscopen. In Nederland haalde de film over het brein achter de atoombom al zo'n $22,2 miljoen op. Wereldwijd staat de teller op $957,8 miljoen. De volledige lijst met Oscarwinnaars vind je op FilmTotaal.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

We zijn nieuwsgierig: als jij Oppenheimer al hebt gezien, zou je de film binnenkort nog een keer kunnen kijken?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen