search
Update zonder spoilers: Millie Bobby Brown geeft inzicht over 'Stranger Things'-seizoen 5 schema
Series / Nieuws

Update zonder spoilers: Millie Bobby Brown geeft inzicht over 'Stranger Things'-seizoen 5 schema

Millie Bobby Brown weet precies wat ze kan zeggen zonder te veel te onthullen: ontdek deze belangrijke update zonder spoilers.

De Stranger Things-ster Millie Bobby Brown is heel erg begaan met haar fans en snapt dan ook heel goed dat kijkers updates willen over het vijfde en laatste seizoen. En deze heeft ze gegeven!

Seizoen 4 van Stranger Things werd in 2022 opgedeeld in twee delen, maar sindsdien zijn fans aan het wachten op het vijfde en laatste seizoen. De verwachtingen liggen hoog, maar veel details zijn er nog niet over vrijgegeven.

Het productieschema


Brown liet enkele weken geleden in een interview weten dat ze op dat moment bezig waren met filmen, maar heel veel meer heeft de actrice nog niet gedeeld.

Gisteren verscheen Brown op de The Jonathan Ross Show en beantwoordde de actrice enkele vragen over seizoen 5: "We zijn nog negen maanden bezig."

Seizoen 5


Brown liet ook weten dat ze het script gelezen heeft tot en met aflevering 6, maar dat ze er niets over los wil laten. Mede doordat ze geen spoilers wil geven, maar vooral omdat ze "een contract getekend heeft".Hoewel Brown weinig informatie gaf, kan er met wat logisch denk- en rekenwerk wel een schema bepaald worden. Stranger Things is dus nog negen maanden bezig met filmen en daarna gaan alle opnames in post-productie. Het is dan zeer waarschijnlijk dat de serie in 2025 uit zal komen, met een beetje geluk misschien zelfs al in de zomer.

Netflix


Stream de vier seizoenen van Stranger Things op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen