search
Kijk nog snel: Ondergewaardeerde serie 'Ultraviolet' wordt spoedig van Netflix verwijderd
Series / Nieuws

Kijk nog snel: Ondergewaardeerde serie 'Ultraviolet' wordt spoedig van Netflix verwijderd

Waarom er geen derde seizoen komt is voor de die hard fans niet duidelijk.

Nog een kleine week is de Poolse dramaserie Ultraviolet uit 2019 op Netflix te zien. Twee seizoenen en 22 afleveringen, politiegeweld, intriges, complotten, internet en ongebruikelijke samenwerkingen.

Fans hadden allang een derde seizoen verwacht, maar het ziet ernaar uit dat dat er toch niet zit aan te komen. Jammer, vinden ze. De serie scoort op IMDb een 6.9. De publieksscore van seizoen 1 staat op Rotten Tomatoes op 97 procent, seizoen 2 krijgt zelfs 100 procent. Zij het met een beperkter aantal stemmen.

Amateurdetectives


De misdaadserie vertelt over Ola Serafin, een jonge dertiger die onverwachts terugkeert naar haar geboorteplaats. Ze wordt tijdens een nachtelijk autorit geconfronteerd met een uiterst vreemde dodelijke situatie.

De politie weigert de zaak verder uit te spitten. Ola besluit het heft in eigen hand te nemen en begint op internet een zoektocht. Ze ontdekt een groep amateurdetectives die haar willen helpen deze zaak op te lossen.

Hoofdrollen


De hoofdrollen worden vertolkt door Viet Anh Do (Piast Kolodziej), Marta Nieradkiewic (Ola Serafin),Bartlomiej Topa (Waldemar Kraszewski), Magdalena Czerwinska (Beata Misiak) en vele anderen.



De dramaserie Ultraviolet is gebaseerd op het boek The Skeleton Crew van Deborah Halber met daar doorheen verweven het persoonlijke verhaal van Wendy West.

Ondergewaardeerd


Commentaren op Youtube zijn lovend. Volgens velen is de serie ondergewaardeerd en dat is jammer. Want de echte fans van het genre vinden deze serie keigoed en zeker ook leuk te bingen.

Op 17 maart zal de serie voor het laatst op Netflix te zien zijn. Kijk de serie dus nog snel op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij de serie '' al gezien, of ga je dan nog snel even doen?

  • Gezien, of ga ik nog kijken

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee, niet gezien en dat doe ik ook niet

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen