search
Duistere en iconische Netflix-serie tikt 'Avatar: The Last Airbender' nu al van koppositie Netflix Top 10
Series / Nieuws

Duistere en iconische Netflix-serie tikt 'Avatar: The Last Airbender' nu al van koppositie Netflix Top 10

De Netflix Top 10 is al snel in handen van een nieuwe misdaadkomedie: The Gentlemen.

Nog niet zo heel lang geleden debuteerde Avatar: The Last Airbender bovenaan de Netflix Top 10, maar nu is de fantasyserie die plek alweer kwijt. De misdaadserie The Gentlemen staat nu namelijk op de eerste plaats.

The Gentlemen verscheen afgelopen donderdag op de streamingdienst en klaarblijkelijk kunnen veel mensen zich vermaken op de spin-off van de gelijknamige film uit 2019 van Guy Ritchie.

Duke of Halstead


Net als in de film draait de film om diverse markante personages, aangevoerd door Edward "Eddie" Horniman van The White Lotus-acteur Theo James. Eddie is de nieuwe Duke of Halstead en ontdekt dat zijn nieuwe landgoed het terrein is van de weed-kingpin Bobby Glass, gespeeld door Ray Winstone.

Andere rollen in de achtdelige misdaadkomedie komen van Kaya Scodelario, Daniel Ings, Joely Richardson, Vinnie Jones en Giancarlo Esposito en Netflix geeft de serie woorden mee als geestig, offbeat en duistere komedie.

Scores


Op Rotten Tomatoes staat The Gentlemen op een nette 72 procent en de IMDb komt zelfs tot een fraaie 8,4 na elfduizend stemmen.SerieTotaal-recensent Jip Strijbos gaf de serie drie sterren en de complete serie vind je nu dus op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Je moet kiezen: kijk jij dan liever 'Avatar the Last Airbender' of 'The Gentlemen'?

 • Avatar the Last Airbender

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • The Gentlemen

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen