search
'Game of Thrones'-fans zijn woedend op George Martin: “Maak dat verdomde boek gewoon af”
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-fans zijn woedend op George Martin: “Maak dat verdomde boek gewoon af”

Door een Spaans misverstand zijn fans van George Martin ziedend op de schrijver.

Iedere Game of Thrones-fan weet dat auteur George Martin niet de snelste schrijver is. En dat is nog zacht uitgedrukt. Martin doet er bijvoorbeeld meer dan 12 jaar over om één boek te schrijven en dat zit fans niet helemaal lekker.

In de tijd dat Martin bezig was met één boek, is een hele serie begonnen en geëindigd. Toch spoorde dit de schrijver niet aan om een beetje vaart te maken. Dit zit fans niet lekker en na recent nepnieuws, is de situatie alleen nog maar verergerd.

Nieuw boek


Vaak voltooit Martin een totaal ander project dan hetgene waar hij mee bezig zou zijn, maar dit keer ging het allemaal net wat anders. De Spaanse krant El Mundo Today liet namelijk weten dat Martin "eindelijk klaar is met de volgende The Secret of Puente Viejo".

The Secret of Puento Viejo is een Spaanse serie die niets te maken heeft met George Martin. Alle Spaanse lezers snapten dan ook meteen dat de satirische krant dit niet serieus bedoelde. Helaas ging dit volledig over de hoofden van Engelssprekende fans.

Woedend


Veel fans werden woedend en konden hun woorden niet meer voor zich houden. Zo postte MoistWetSponge op Reddit:"Serieus, kan hij gewoon die verdomde boekenreeks voltooien? Dit loopt uit de hand. Als je niet genoeg moeite doet om deadlines te halen, geef het dan gewoon door aan een ghostwriter, want een echt einde is beter dan geen einde."

Drama


Ondertussen staat het hele internet vol met dit soort berichten van fans die het nieuws niet helemaal goed begrepen hebben. Is het vervelend dat Martin er zo lang over doet? Zeker! Zijn de berichten van de fans grappig als je de volledige context weet? Misschien een klein beetje…
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Lees jij de boeken van 'Game of Thrones'?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen