search
Tijdens zijn grote lenteschoonmaak haalt Netflix ook deze geliefde hit offline
Series / Netflix Kijktip

Tijdens zijn grote lenteschoonmaak haalt Netflix ook deze geliefde hit offline

Comunity: Deze succesvolle komedieserie mag je eigenlijk niet missen, dus kijk deze nog snel.

De sitcom Community, die vanaf april 2020 te zien is bij Netflix, is bezig aan de laatste weekjes. De succesvolle serie was daarvoor te zien op de Amerikaanse zender NBC (2007-2014) en kortstondig in 2015 bij Yahoo.

Nu breekt zowat de laatste kans aan dat je deze succesvolle comedyserie nog kan kijken op Netflix. Er zijn zes seizoenen, 110 afleveringen en elke aflevering duurt zo ongeveer 22 minuten en scoort op IMDb een dikke 8,5.

Community


De serie werd door geschreven door Dan Harmon, Jim Rah, Megan Ganz, Briggs Hatton en vele anderen. Het verhaal is min of meer gebaseerd op het leven van Dan Harmon toen hij aan het Glendale Community College studeerde.

Tijdens de lessen Spaans probeerde Harmon zich te verzoenen met zijn toenmalige vriendin. Alle personages zijn dan ook losjes gebaseerd op de mensen uit zijn studietijd.

Spaanse lessen


De serie gaat over een snel pratende advocaat Jeff Winger (Joel Mchale) die ontdekt dat zijn diploma is ingetrokken. Hij moet terug naar school. Om punten te scoren bij een meisje, verzint hij een studiegroep en nodigt hij haar uit om zich aan te sluiten.



Tot zijn grote verbazing zijn er opeens veel meer medestudenten die zich bij zijn "Community" aansluiten. Vooral buitenbeentjes en vreemde snuiters zijn van de partij.

Wil je zien!


En zo ontstaat op Community Greendale een groep mensen die je wilt leren kennen, die samen Spaans willen leren en zo speciaal zijn dat niemand de ander nog wil loslaten, laat staan de school.



Deze sitcom is nog kort te zien op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ga jij Community missen op Netflix?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen