Zevende seizoen voor 'The Walking Dead'

Zevende seizoen voor The Walking Dead

Ook Talking Dead keert volgend jaar oktober terug.

Jim Pedd, 30 oktober 2015 20:44

AMC heeft aangekondigd dat het The Walking Dead vernieuwd voor een zevende seizoen. Daarnaast zal ook de serie die de Amerikaanse zender direct na uitzendingen heeft, Talking Dead, een nieuw seizoen krijgen. Deze talkshow van Chris Hardwick volgt altijd na The Walking Dead en behandelt onderwerpen van de show.
”Goddank had iemand een Magic 8-Ball bij zich in een van onze lange meetings over deze vernieuwingen. Toen de derde keer ‘zonder twijfel’ verscheen op het blauwe scherm, wisten we dat we door moesten gaan met nieuwe seizoenen van The Walking Dead en Talking Dead,” grapte Charlie Collier, voorzitter van AMC, SundanceTV en AMC Studios. ”Alle grappen daargelaten, zijn we erg trots deze series te mogen delen met fans die zo gepassioneerd, communicatief en betrokken zijn. We zijn dankbaar en altijd onder de indruk van het talent, de moeite en de kracht van het werk van Robert Kirkman, Scott Gimple, Chris Hardwick en zoveel van de mensen met wie we samenwerken om deze unieke series mogelijk te maken. Het resultaat: Meer Walking en Talking. Hoera.”

Voor seizoen 7 keert Scott M. Gimple terug als showrunner en uitvoerend producent. Ook spelen Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, David Alpert, Greg Nicotero en Tom Luse weer rollen achter de schermen. Wie van de cast terugkeert, is niet zeker, al kunnen we er vanuit gaan dat mensen als Andrew Lincoln (Rick), Chandler Riggs (Carl), Norman Reedus (Daryl), Daina Gurira (Michonne) en Melissa McBride (Carol) het dit zesde seizoen overleven.

De nieuwe afleveringen zijn in oktober 2016 op tv te zien. In Nederland zijn afleveringen van The Walking Dead elke maandag te bekijken op Fox, één dag na de uitzending in de Verenigde Staten.

Lees meer over: the walking dead, amc, talking dead, seizoen 7, scott gimple, andrew lincoln, chandler riggs, norman reedus, daina gurira, melissa mcbride, fox

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws