search
Actie, spanning en perfectie: Dit Japanse meesterwerk op Netflix scoort 100% op Rotten Tomatoes
Series / Nieuws

Actie, spanning en perfectie: Dit Japanse meesterwerk op Netflix scoort 100% op Rotten Tomatoes

100% op Rotten Tomatoes: Dit Japanse meesterwerk laat zien hoe een actieserie eruit moet zien.

Deze Japanse serie op Netflix is op dit moment de beste serie die thriller, drama en actie perfect weet te combineren. Dit werd beloond met een geweldige score op Rotten Tomatoes. Maar wie zit er eigenlijk achter dit succes?

In februari kwam Netflix met de beste serie in tijden: House of Ninjas. De serie vertelt het verhaal van de familie Tawara, een shinobi familie in Japan.

House of Ninjas


De familie woont in een traditioneel 'Huis van de Ninja's', maar jaren geleden is hun oudste zoon omgekomen. Hierdoor willen de Tawaras niets meer te maken hebben met de ninja's. Echter, wanneer er een nieuwe crisis loert, heeft de familie geen keuze.

De serie bestaat uit 8 aflevering die gemaakt en geschreven zijn door Dave Boyle. Boyle is vooral bekend van de films Big Dreams Little Tokyo (2006), White on Rice (2009) en Surrogate Valentine (2011). Samen met Kento Kaku regisseerde hij alle afleveringen.

De cast


Kaku is niet alleen de regisseur, maar schittert ook in de hoofdrol van Haru Tawara. Hij vormt een on-screen familie met Yōsuke Eguchi als Soichi Tawara, Tae Kimura als Yoko Tawara, Kengo Kora als Gaku Tawara en Aju Makita als Nagi Tawara.



Deze sterrencast heeft samen met Boyle een steengoede serie gemaakt die 100% gescoord heeft op Rotten Tomatoes. Ook de kijkersscore is torenhoog, namelijk 90%.

Reviews


De Netflix-serie werd in de reviews dan ook geprezen: "Deze serie was briljant en spannend vanaf de eerste scène. [...] Het is een ware prestatie van zowel de schrijvers als de acteurs."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

House of Ninjas: heb jij deze sterk ontvangen actieserie al (deels) gezien?

  • Ja (of ga ik nog kijken)

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee, ik kies liever voor een andere serie

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen