search
Laatste kans: dampende Turkse thriller straks van Netflix
Series / Nieuws

Laatste kans: dampende Turkse thriller straks van Netflix

Als je van romantiek, thrillers en psychologisch drama houdt, moet je Turkse serie Phi zeker bekijken.

Als je van romantiek, thrillers en psychologisch drama houdt dan moet je deze Turkse topper nog kijken voordat deze definitief van Netflix wordt verwijderd. Phi is zeer zeker binge waardig

In deze serie schitteren Ozan Guven, Mehmet Gunsur and Berrak Tuzunatac. De chemie tussen hen is heel mooi in beeld gebracht. Twee seizoenen leven we mee met de liefdesperikelen in deze driehoeksverhouding.

Obsessief


Een bekende tv-psychiater en rokkenjager Can Manay raakt obsessief verliefd op een jonge talentvolle danseres. Ze is echter al besproken aan Deniz, haar dansleraar en zielsverwant. Toch zal hij er alles aan doen om haar hart, haar ziel en haar hele wezen te bezitten.

De dansschool waar Duru Durulay (Serenay Sarikaya) haar opleiding krijgt speelt ook een grote rol in deze serie. Het voortbestaan komt in het geding. Moord en intrige, geld, smaad, jaloezie en laster. Het komt allemaal voorbij.

Trilogie


De serie is gebaseerd op het werk van de beroemde Turkse schrijfster Azra Kohen. Ze is psychologe en behoort tot de bestverkopende auteurs. De serie is een adaptatie van haar trilogie Fi, Ci en Pi.



Er zijn 22 afleveringen van één uur gemaakt. En na afloop wil je eigenlijk nog meer weten over deze zeer gepassioneerde ongrijpbare romance. Tussen de acteurs ontstaat er een geweldige ongeëvenaarde chemie.

Quote


Een beroemde quote uit de serie van Can Manay die vaak wordt aangehaald op internet: “The cost of becoming a human being is very low: Sperm, ovum and a sufficient amount of lust. And here you are on earth”.



Deze topserie is nog te zien tot 31 maart en is dus nog kort te streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ga jij Phi nog snel even bingewatchen, of laat je de kans schieten?

  • Phi staat al klaar!

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee, ik laat deze schieten

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen