search
Goed nieuws voor seizoen 4 van 'Snowpiercer': toch te zien op andere zender
Series / Nieuws

Goed nieuws voor seizoen 4 van 'Snowpiercer': toch te zien op andere zender

De scifi-serie Snowpiercer werd gecanceld, maar heeft nu een nieuwe zender voor het reeds opgenomen vierde seizoen.

Begin 2022 startten de opnames voor het vierde seizoen van de serie Snowpiercer. Het zou volgens zender TNT het laatste seizoen worden, aangezien de kijkcijfers flink waren teruggelopen. Een jaar later werd duidelijk dat de serie alsnog werd geschrapt.

Dit kwam door het samengaan van WarnerMedia en Discovery Inc. tot Warner Bros. Discovery. Nieuwe strategische keuzes zorgden ervoor dat TNT het seizoen niet mocht uitzenden.

Nieuwe zender


Na een jaar is duidelijk dat Snowpiercer onderdak heeft gevonden bij de Noord-Amerikaanse zender AMC. Dit meldt Deadline: "De eerste drie seizoenen van de serie zijn later dit jaar op AMC+ te streamen en seizoen 4 zal begin 2025 op de lineaire zender en de streamingdienst worden uitgezonden."

In Snowpiercer zien we de passagiers en bemanning van een trein die over de wereld rijdt die bedekt is met sneeuw en ijs. In de trein is er een continue strijd om de macht.

Seizoen 4


Let op spoiler. Aan het einde van het derde seizoen ziet Melanie een raket exploderen die enkele mortieren richting de Snowpiercer stuurt. Wat er gebeurt, zie je dus ergens in 2025 in het vierde seizoen.



Snowpiercer is gebaseerd op de gelijknamige film uit 2013 van regisseur Bong Joon-ho, die de Franse comic Le Transperceneige van Jacques Lob, Benjamin Legrand en Jean-Marc Rochette als inspiratie gebruikte.

Netflix


In Nederland vind je de drie reeds verschenen seizoenen van Snowpiercer op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij begin 2025 al geblokt om Snowpiercer seizoen 4 te kijken?

  • Ja, laat maar komen

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee, nooit gezien of afgehaakt tijdens een eerder seizoen

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen