search
Actierijke en avontuurlijke misdaadserie gaat Netflix in vuur en vlam zetten
Series / Netflix Kijktip

Actierijke en avontuurlijke misdaadserie gaat Netflix in vuur en vlam zetten

Het eerste seizoen van Bandidos grijpt gelijk een plek in de Netflix Top 10.

Netflix heeft er weer een nieuwe misdaadserie bij. Dit keer zien we in de Noord-Amerikaans/Mexicaanse Netflix Original Bandidos een groep gelukzoekers die hopen een verloren schat op te duiken. Dit gaat uiteraard niet zonder slag of stoot.

Het eerste seizoen heeft zeven afleveringen die allemaal zo'n drie kwartier duren. De eerste ontvangstcijfers zijn niet zo denderend. Op de IMDb staat Bandidos namelijk op een 6,4, al zijn er pas 152 stemmen gegeven.

Avontuur


Bandidos wordt door Netflix omschreven met woorden als meeslepend, avontuur en ensemble. Dat het een avontuurlijke serie is, is niet gek: een groep gelukzoekers is namelijk op zoek naar een schat die in een Spaans galjoen zou liggen. Deze zou tijdens de Onafhankelijkheidsoorlog aan Mexico's Atlantische kust zijn gezonken.

De groep ontdekt dat ze niet de enige zijn die de schat wil opduiken en dat leidt uiteraard tot de nodige confrontaties.

Cast


Een van de belangrijkste uithangborden is actrice Ester Expósito. Ze speelt de rol van Lilí. Andere personages worden gespeeld door Mabel Cadena (Inés), Alfonso Dosal (Miguel), Juan Pablo Medina (Wilson), Andres Baida (Ariel) en Sarah Nichols (Nathalie).



Je vindt de zeven afleveringen van Bandidos sinds eergisteren op Netflix.

Ester Expósito


De Spaanse actrice Expósito, ook te zien in de Netflix-serie Elite, begint steeds populairder te worden. Dit blijkt wel uit de 26,2 miljoen volgers die ze op Instagram heeft.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

We zijn benieuwd: ga jij de serie Bandidos binnenkort bingewatchen?

  • Ja (of al mee bezig/klaar)

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen