search
Romantische en komische zwijmelfilms nemen Netflix opeens helemaal over
Series / Netflix Kijktip

Romantische en komische zwijmelfilms nemen Netflix opeens helemaal over

De Netflix Top 10 wordt opeens bevolkt door drie nieuwe romantische filmreleases.

De Netflix Top 10 is de afgelopen dagen weer flink veranderd. Bovenaan staat nog de nieuwe en flink fantasierijke actiefilm Damsel, maar daaronder zien we dat de lijst verrijkt is met drie romantische (komedie)films.

Zo staat op de tweede plaats de nieuwe Netflix Original Irish Wish met onder andere Lindsay Lohan. De ontvangst is met 39 procent op de Tomatometer erg matig, maar klaarblijkelijk stemmen heel wat liefhebbers af op de romantische komedie van regisseur Janeen Damian.

Meer romantiek


Op de derde plek vinden we nog een romantische komediefilm, namelijk Happy Single uit 2023. Dit is een Nederlandse romkom die in september nog in de bioscopen draaide. Met rollen voor Jamie Grant, Juvat Westendorp en Sanne Langelaar was de wat wisselend ontvangen film goed voor meer dan 100.000 bezoekers.

Onderin de Netflix Top 10 zien we nog een recent toegevoegde romantische film: Romantik Hirsiz, alias Art of Love. De Turkse romantische thriller is eveneens geen hoogvlieger, maar trekt klaarblijkelijk voldoende ogen.

Interesse?


Wil je een van de films graag kijken, dan vind je ze nu op Netflix: Irish Wish, Happy Single en Romantik Hirsiz.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Je moet kiezen: kijk jij dan Irish Wish of Happy Single?

 • Irish Wish

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Happy Single

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen