search
Meedogenloze en spannende Spaanse thrillerserie op Netflix zet klauwen in de Top 10
Series / Nieuws

Meedogenloze en spannende Spaanse thrillerserie op Netflix zet klauwen in de Top 10

De nieuwe Spaanse Netflix-serie Mano De Hierro staat nu op de vijfde plaats in de lijst.

De Netflix Top 10 is op dit moment vooral terrein voor de grote Engelstalige Netflix-series The Gentlemen en Avatar: The Last Airbender. Dit neemt niet weg dat er ook andere, mogelijk interessante series verschijnen uit bijvoorbeeld Spanje.

De nieuwe Spaanse Netflix Original Mano De Hierro alias Iron Reign is nu terug te vinden op de vijfde plaats. Het achtdelige eerste seizoen staat sinds afgelopen vrijdag op de streaming dienst.

Verhaal: misdaad


Mano De Hierro speelt zich af in de haven van Barcelona. We maken kennis met Joaquín Manchado. Vanuit de haven van Barcelona leidt hij met harde hand zijn drugsimperium. Maar het gaat fout na problemen over een nieuwe voorraad cocaïne. Een oorlog tussen verschillende bendes breekt uit.

Manchado wordt gespeeld door Eduard Fernández die ook bekend is uit de HBO-serie 30 monedas en de film Todos lo saben (Everybody Knows). Andere rollen komen van Chino Darín, Jaime Lorente, Natalia de Molina, Sergi López en Enric Auquer.

Nu te zien


Wil je deze nieuwe Spaanse Netflix-serie graag even meepikken, dan vind je de acht afleveringen op Netflix.Op het moment van schrijven staat Mano De Hierro op een prima 7,8 op de IMDb. Dit is echter na pas een kleine 100 stemmen, dus de ontvangst zal komende dagen nog wel veranderen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Zit jij al klaar voor deze Spaanse misdaadserie?

 • Ja, of al gezien

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee, ik skip deze

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen