search
Eindelijk weer eens nieuws over de ijzersterke serie 'Yellowjackets'
Series / Nieuws

Eindelijk weer eens nieuws over de ijzersterke serie 'Yellowjackets'

Het wordt nog even wachten, maar we gaan qua stijl weer terug naar het begin.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De populaire dramaserie van Showtime, Yellowjackets, heeft reeds het tweede seizoen afgesloten en momenteel wordt druk gewerkt aan seizoen 3. Showrunner Ashley licht alvast een tipje van de sluier op.

Zoals veel series die te maken hebben gehad met de stakingen in Hollywood van afgelopen jaar, ondervindt Yellowjackets ook vertraging. Het schrijfwerk vordert echter gestaag, en belooft weer terug te gaan naar de toon van seizoen één.

Weer terug naar af


In een recent interview onthulde Lyle wat ze kon over het aankomende derde seizoen. Zo vertelde ze: "De meiden zitten daar al inmiddels al een tijdje, maar ze gedijen prima. We zitten momenteel midden in het schrijfproces, maar ik wil niet te veel verklappen. Ik raak daarmee altijd in de problemen."

Uiteraard kon ze het niet laten om een kleine hint te geven: "Wat ik wel kan zeggen is dat seizoen drie een beetje teruggaat naar de toon en stijl van seizoen één." De finale van seizoen twee liet de meiden achter zonder onderdak nadat hun hut was afgebrand, maar volgens Lyle ondergaat het team nog veel meer beproevingen voordat ze eindelijk worden gered.

Actrices kunnen niet wachten


Samantha Hanratty, die in serie de tiener Misty speelt, vertelde dat de cast op dit moment aan het heronderhandelen is en dat ze erg uitkijkt om weer aan de slag te gaan. Over een specifieke releasedatum blijft ze echter wat vaag. Dat wordt gewoon nog even wachten dus.



Kijk in de tussentijd alle afleveringen van Yellowjackets op SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Yellowjacket: heb jij deze goed ontvangen serie al (deels) gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen