search
'Game of Thrones'-ster had geen idee waar nieuwe serie '3 Body Problem' over gaat
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-ster had geen idee waar nieuwe serie '3 Body Problem' over gaat

Het is te hopen dat de beste man inmiddels is bijgepraat over de nieuwe Netflix-serie.

Komende week verschijnt 3 Body Problem, de veelbelovende nieuwe serie van Game of Thrones-makers David Benioff en D.B. Weiss op Netflix. Eén van de hoofdrolspelers had bij aanvang geen flauw idee waar hij aan begon.

Acteur John Bradley, die kijkers ook wel kunnen kennen van zijn rol als Samwell Tarly in Game of Thrones, werd door Benioff en Weiss op de hoogte gesteld van een nieuwe rol die ze voor hem hadden geschreven, maar werd verder in het duister gelaten.

Uitstekende band tussen maker en uitvoerder


In de aankomende sciencefiction-epos 3 Body Problem speelt Bradley de ondernemer en natuurkundige Jack Rooney. Hij vertelde over zijn rol: "David en Dan namen contact met me op en zeiden: 'We gaan dit nieuwe ding doen, we vertellen je niet wat het is, maar we hebben deze rol specifiek voor jou geschreven'."

Hij vervolgt: "Ik heb tien jaar met hen samengewerkt en ik ken hen heel goed en zij kennen mij, ik wist gewoon zeker dat ze me een personage zouden geven dat geschreven was naar mijn sterke punten.". Inmiddels is Bradley helemaal ingelezen in het originele verhaal van de Chinese auteur Liu Cixin en zijn bijbehorende personage.

Ambitieus megaproject


De serie strekt zich uit over geografieën en realiteiten wanneer de mensheid in contact komt met een buitenaardse beschaving en een groep briljante wetenschappers - de Oxford Five - de krachten bundelt met een onorthodoxe detective om de grootste dreiging in de geschiedenis het hoofd te bieden.Het verhaal van Cixin leek lange tijd voor velen onverfilmbaar vanwege de complexiteit van het verhaal, maar Benioff en Weiss gingen de uitdaging gewoon aan.

Kijk vanaf komende donderdag 21 maart het nieuwe 3 Body Problem op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

3 Body Problem? Ben jij al overtuigd, of eerder nog sceptisch?

 • Ik ben overtuigd!

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Sceptisch: twijfel erg of dit wel wat wordt

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen