search
Hoe zit het eigenlijk met de grote Marvel Studios-serie 'Ironheart'?
Series / Nieuws

Hoe zit het eigenlijk met de grote Marvel Studios-serie 'Ironheart'?

De serie over het relatief nieuwe Marvel-personage werd met veel bombarie aangekondigd, maar we horen er maar weinig over.

Marvel Studios heeft fans eindelijk een idee gegeven over wat er aan de hand is met de groots aangekondigde serie Ironheart.

Comicbook.com's podcast Phase Zero sprak onlangs met Marvels hoofd van streaming Brad Winderbaum in het kader van X-Men '97, en tijdens dit gesprek kwamen ook andere Marvel-series aan bod.

Vertraging van series


Richting het einde van gesprek liet Winderbaum ook een en ander vallen over Ironheart, de film waarin Dominique Thorne terugkeert als de opvolger van Iron Man.

Door de nieuwe inrichting van Marvel Studios worden nieuwe series, waaronder een aantal die al klaar zijn, verspreid over de komende jaren uitgebracht.

Vreemde situatie


Winderbaum wilde er het volgende over kwijt:"Om eerlijk te zijn, was er een mandaat om zoveel mogelijk series te maken voor Disney+ als we konden. En toen veranderde alles. Opeens werden alle releasedatums uitgespreid. En daardoor zijn series als Ironheart uitgesteld."

Grote schurk


Thorne speelde Ironheart voor het eerst in Black Panther: Wakanda Forever. Sindsdien hebben de opnames van haar eigen serie plaatsgevonden, maar daar hebben we nog geen beelden van gezien.

Naast Thorne zijn er in de serie rollen weggelegd voor acteurs als Alden Ehrenreich, Anthony Ramos en Sacha Baron Cohen als de grote Marvel-schurk Mephisto.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

De MCU-series van Marvel op Disney+: aanraders of tegenvallers?

 • aanraders

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • tegenvallers

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen