search
Visueel krachtige decemberhit kun je nu ook thuis gaan streamen
Films / Specials

Visueel krachtige decemberhit kun je nu ook thuis gaan streamen

Volg de Mallards op een betoverend avontuur buiten hun vertrouwde vijver in de film Vogelvlucht.

Wat doe je als de drang naar avontuur botst met de geruststellende veiligheid van het bekende? Migration alias Vogelvlucht neemt je mee in dit dilemma. Maak je klaar om aan boord te stappen van een betoverend avontuur speciaal voor jonge ontdekkingsreizigers.

De film is het nieuwste werk van Illumination Studios, bekend van Verschrikkelijke Ikke en het succesvolle The Super Mario Bros Movie dat afgelopen jaar is uitgekomen. De film is uitgebracht op 20 december van 2023, en nu nog te zien in de bioscoop (hij is zelfs te zien in 3D).

Inspiratie


De regie van de film is in handen van de gerenommeerde filmmaker, cartoonist en animator Benjamin Renner, die tien jaar geleden genomineerd werd voor een Oscar voor Beste Animatiefilm.

Zijn inspiratie voor de personages haalde hij uit dieren uit het wild die duidelijke karakteristieke eigenschappen hebben. In tegenstelling tot zijn eerdere films kiest Renner voor een nieuwe benadering door meer gebruik te maken van computeranimatie in plaats van een meer getekende stijl.

Avontuur


In de film volgen we de Mallards, een kleurrijke eendenfamilie, waarvan elke eend een uniek karakter heeft. Hun vertrouwde thuis is een serene vijver ergens in New England, waar ze geen zorgen lijken te hebben. Tot hun grote spijt hebben ze nooit hun vertrouwde omgeving verlaten.De reden? De angsten van vader eend, Mack, die buiten de veilige vijver een en al bedreiging ziet. Maar wanneer een andere eendenfamilie naar Jamaica vertrekt, wordt de nieuwsgierigheid van de Mallards gewekt en besluiten ze op een groots avontuur te gaan.

Thuis
In de film zullen onder andere de stemmen van Rayen Panday, Kim van Kooten, Frank Lammers en Karin Bloemen te horen zijn. Sinds dit weekend is deze animatiefilm niet alleen in de bioscoop te zien, maar ook op Pathé Thuis.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij de animatiefilm Migration / Vogelvlucht in de bioscoop gezien?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen