search
Het einde van 'Star Trek: Discovery' is nabij met seizoen 5
Series / Nieuws

Het einde van 'Star Trek: Discovery' is nabij met seizoen 5

Het was een bittere ontdekking, maar met een bevredigende ontknoping.

Het vijfde seizoen van Star Trek: Discovery zal het allerlaatste zijn voor de sciencefiction-serie. Het kwam voor velen als een verrassing, maar showrunner Michelle Paradise is desondanks trots.

Ze zou namelijk niets veranderen aan seizoen vijf, zelfs als ze had geweten dat het het laatste seizoen zou zijn. Het nieuws over de annulering kwam bij iedereen betrokken bijzonder koud op hun dak daar ze het totaal niet hadden zien aankomen.

Ondanks alles een bevredigend einde


"We wisten niet dat dit ons laatste seizoen zou zijn bij aanvang van seizoen vijf. Maar ik denk dat wat we thematisch hebben behandeld, en wat betreft de emotionele ontwikkeling van onze personages, het einde uiteindelijk heel bevredigend aanvoelt", aldus Paradise.

Ze vervolgt: "Ik denk niet dat we iets anders zouden hebben gedaan, zelfs als we hadden geweten dat het ons laatste seizoen zou zijn. En vervolgens gaven de studio en het netwerk ons gelukkig de mogelijkheid om wat extra opnames te doen, zodat we de serie als geheel konden afronden op de manier zoals wij dat wilden."

Nog één laatste avontuur


Seizoen vijf van Star Trek: Discovery is een intergalactische schattenjacht die kapitein Michael Burnham (Sonequa Martin-Green) en de bemanning van de USS Discovery aanzet tot het stellen van grote vragen, wat leidt tot de conclusie van hun verhalen.



Kijk alle afleveringen van Star Trek: Discovery op SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Star Trek: Discovery: volg jij deze grote Star Trek-serie?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen