search
Onwijs gave 18+ LEGO-set met 4200 stukjes van Batman is binnenkort verkrijgbaar
Series / Specials

Onwijs gave 18+ LEGO-set met 4200 stukjes van Batman is binnenkort verkrijgbaar

LEGO komt begin volgende maand met een LEGO-set die Batman-fans niet kunnen missen.

Mocht je zowel fan zijn van Batman als LEGO, dan kun je de aankomende set eigenlijk niet aan je voorbij laten gaan. Begin volgende maand verschijnt namelijk een onwijs gave set gebaseerd op de animatieserie Batman: The Animated Series.

Batman: The Animated Series van Bruce Timm en Eric Radomski verscheen in 1992 en kwam tot vier seizoenen met 85 afleveringen. Nog altijd wordt deze animatieserie gezien als een van de beste met Batman.

Gotham City


Op 4 april verschijnt op de website van LEGO de set 76271 Batman: De animatieserie Gotham City die bestaat uit maar liefst 4210 steentjes. De set is voor volwassenen gezien de 18+ leeftijdsadvisering op de doos.

Wanneer je het "kunstwerk" van - schrik niet - bijna 300 euro gebouwd hebt, dan past deze uiteraard aan de muur. Het geheel is 76 centimeter breed, 41 centimeter hoog en ook nog eens 6 centimeter diep. De vijftien panelen kun je verwijderen om de binnenkant te bekijken. Er gebeurt namelijk veel in de set.

Minifigs


Naast de afneembare Batmobile en Batwing krijg je ook de minifigs van Batman, The Joker, Harley Quinn en Catwoman. Opvallend is dat er in de doos twee bouwinstructies zitten, zodat je met zijn tweeën de set zou kunnen bouwen. Pure luxe.Wil je Batman: The Animated Series graag een keer (opnieuw) kijken, dan vind je de complete animatieserie op Prime Video. Op de IMDb staat de reeks op een indrukwekkende 9,0 na 115 duizend stemmen. Hiermee staat Batman: The Animated Series op plaats 23 in de IMDb Top 250 van series.

Disclaimer: Dit artikel is niet gesponsord door LEGO of een andere leverancier en geschreven omdat het onderwerp aansluit bij series en/of films.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ga jij de set Batman: De animatieserie Gotham City bestellen?

 • Ja, gelijk

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee, dit gaat me echt een stap te ver

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen