search
Deze serie bewijst het tegendeel: de perfecte score van 100% op Rotten Tomatoes
Series / Specials

Deze serie bewijst het tegendeel: de perfecte score van 100% op Rotten Tomatoes

Al het muzikaal talent van nu komt bij elkaar in deze serie en scoort een perfecte score op Rotten Tomatoes.

Iedereen is ooit wel eens geobsedeerd geweest door een boy- of girlband. Je uiterste best doen om kaartjes te kopen en dan uren in de rij staan om helemaal vooraan te staan. Er is echter ook een andere kant van dit verhaal en deze serie gaat daar verder op in.

Je haat het of je houdt ervan: musicals. Hoor je bij de tweede categorie? Dan is deze serie helemaal voor jou! Paula Bell (Wine Country), Busy Phillips (Mean Girls), Renée Elise Goldsberry (Hamilton), Ashley Park (Mean Girls) en zangeres Sara Bareilles schitteren in de hoofdrollen.

Girls5eva


Girls5eva vertelt het verhaal van vier vrouwen die de groep Girls5eva vormden. Zij waren de populairste band in 2000, maar al snel bleken ze een ‘one-hit-wonder’ te zijn.

Jaren na hun succes krijgen de vrouwen een onverwachte kans om weer bij elkaar te komen als een nieuwe rapper hun nummer sampelt. Deze kans laten de vrouwen voor geen goud liggen.

Seizoen 3


Ondertussen heeft Girls5eva al een derde seizoen en deze is ongelofelijk goed ontvangen. Seizoen 3 heeft namelijk een perfecte score van 100% op Rotten Tomatoes en ook de kijkers geven de serie 93%!



Zo zegt topcriticus Coleman Spilde van The Daily Beast dat Girls5eva de opvolger van 30 Rock is. Topcriticus Valerie Anne van Autostraddle noemt de serie "verfrissend" en iedereen is het erover eens dat de humor in Girls5eva fantastisch is.

Te streamen op Netflix


Alle drie de seizoenen van Girls5eva zijn te streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Had jij voor dit artikel eerder gehoord over Girls5eva?

  • Ja, natuurlijk!

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee, zegt me helemaal niets

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen