search
Kijk de eerste beelden van 'A Man in Full': Netflix nieuwste en intrigerende dramaserie
Series / Nieuws

Kijk de eerste beelden van 'A Man in Full': Netflix nieuwste en intrigerende dramaserie

Het belooft een rauw beeld te schetsen van de hebzucht in het Amerikaanse vastgoedlandschap.

Netflix komt binnenkort weer met een vrachtlading aan nieuwe series en gaat vol op de promotietour. Eén van die nieuwe series is de intrigerende miniserie A Man In Full, met in de hoofdrol Jeff Daniels, en Netflix toont alvast de eerste beelden.

Daniels is bij het grote publiek waarschijnlijk het meest bekend van zijn rol als Harry Dunne in de komische film Dumb & Dumber, maar behaalde vooral successen met dramatische rollen, als die van Will McAvoy in The Newsroom.

Goed staaltje Amerikaans kapitalisme


De zesdelige miniserie A Man in Full van Netflix is gemaakt door David E. Kelley en Regina King, en is gebaseerd op de gelijknamige roman van Tom Wolfe uit 1998. Kelley schrijft, produceert en zal als showrunner fungeren.

De serie draait om vastgoedmagnaat Charlie Croker (Daniels) uit Atlanta, die plotseling failliet gaat en er dan achter komt dat politieke en zakelijke belangen met elkaar botsen als hij zijn imperium probeert te verdedigen van degenen die willen profiteren van zijn val.

Omvangrijke cast


Naast Daniels, die de hoofdrol voor zijn rekening neemt, zijn er ook rollen voor acteurs als Sarah Jones, Diane Lane, Tom Pelphrey, William Jackson Harper en Lucy Liu. De serie wordt geproduceerd door David E. Kelley Productions en Royal Ties productions.Kijk vanaf donderdag 2 mei alle afleveringen van A Man in Full op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

A Man in Full? Is dit een serie waar jij naar uit kunt kijken?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen