search
Het mysterie vangt aan in '3 Body Problem': ambitieuze scifi-serie start op Netflix
Series / Specials

Het mysterie vangt aan in '3 Body Problem': ambitieuze scifi-serie start op Netflix

De ambitieuze sciencefictionserie komt van het team achter de hitserie Game of Thrones.

Er is al veel geschreven over een van de grootste series die in 2024 op Netflix verschijnt: 3 Body Problem, onder meer van Game of Thrones-showrunners David Benioff en D. B. Weiss. Morgen staat het eerste seizoen eindelijk op de streamingdienst.

Een nieuwe clip uit de serie luidt de mysterieuze serie goed in. We krijgen namelijk een uitgebreid verhaal voorgeschoteld over het verleden, heden en de toekomst.

The Three-Body Problem


De serie moet uitmonden in een drieluikserie, aangezien het eerste seizoen is gebaseerd op het boek The Three-Body Problem in de driedelige boekenreeks Remembrance of Earth's Past van de Chinese schrijver Liu Cixin. Het tweede en derde boek heten respectievelijk The Dark Forest en Death's End.

De ontvangst op Rotten Tomatoes is voorlopig netjes met 74 procent na 35 recensies. De samenvatting van de recensies op Rotten Tomatoes: "Doordat het ambitieuze bronmateriaal met een indrukwekkend enthousiasme wordt aangevolgen, bewijst het eerste seizoen van 3 Body Problem een ​​solide start te zijn die sciencefictionfans zou moeten doen verlangen naar meer."

Mysterie


In onderstaande clip zien we vooral Doctor Strange-acteur Benedict Wong als het personage Da Shi. Hij onderzoekt mysterieuze verdwijning en lijkt nog een kans te hebben om antwoorden te krijgen.Wong is een van de vele acteurs in de serie. Andere rollen komen van onder andere Eiza González, Jonathan Pryce, Jovan Adepo, Rosalind Chao, Alex Sharp en Jess Hong.

Morgen


3 Body Problem bestaat uit acht afleveringen en deze vind je vanaf morgen, donderdag 21 maart, allemaal op Netflix.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Start jij gelijk met 3 Body Problem als de serie online staat?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen