search
SerieTotaal tipt: gloednieuw en ijzersterk ontvangen series op Videoland en Netflix
Series / Specials

SerieTotaal tipt: gloednieuw en ijzersterk ontvangen series op Videoland en Netflix

De nieuwe series Jehovah: Van God Los, Chicken Nugget en Manhunt zijn geen straf.

Op SerieTotaal verschijnen dagelijks nieuwe recensies van nieuwe series op televisie en de bekende streamingdiensten. Hieronder drie interessante nieuwe releases, met links naar onze recensies.

Jehovah: Van God Los





★★★☆☆

Synopsis: Jehovah's Getuigen geloven dat het einde der tijden nabij is. Alleen door absolute toewijding aan de organisatie hopen zij Armageddon te overleven. Van deur tot deur proberen ze zieltjes te redden. Maar als achter de schermen dingen misgaan, sluiten de deuren.

Recensie: "Documentairemaker Henk van der Aa gooit de kijker meteen in de materie, terwijl die gebaat zou zijn bij wat meer structuur. Een klein geschiedenislesje over het ontstaan van de Jehova's getuigen en hun denkbeelden was geen overbodigheid geweest."

Lees de rest van de recensie.

Manhunt





★★★★☆

Synopsis: Na de moord op president Abraham Lincoln begint zijn minister van Oorlog en vriend Edwin Stanton aan de klopjacht om de moordenaar van Lincoln, John Wilkes Booth, op te sporen.

Recensie: "Zonder dat de serie dat aspect van de huidige Amerikaanse politiek benadrukt, maakt ze dat toch voelbaar. Dus wie zin heeft in een boeiende en revisionistische geschiedenisles, een vlotte thriller én een complex politiek drama mag Manhunt niet missen."

Lees de rest van de recensie.

Chicken Nugget





★★★★★

Synopsis: Een vrouw stapt in een vreemde machine en verandert in... een kipnugget! Haar vader en bewonderaar beginnen een bizarre zoektocht om haar terug te brengen.

Recensie: "...deze serie is niet leuk omdat de beelden en gebeurtenissen bizar zijn, maar omdat de kijker wordt meegevoerd in de dommige mix van emoties die de personages beleven en met elkaar delen."

Lees de rest van de recensie.

Alle nieuwe recensies


Op onze overzichtspagina vind je alle nieuwe recensies van series op streaming en televisie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Je moet kiezen: kijk je Jehovah: Van God Los of Chicken Nugget?

  • Jehovah: Van God Los

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Chicken Nugget

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen