search
Showrunner 'The Walking Dead: The Ones Who Live' belooft intense climax in eerste seizoenfinale
Series / Nieuws

Showrunner 'The Walking Dead: The Ones Who Live' belooft intense climax in eerste seizoenfinale

Het debuutseizoen is met een knaller begonnen en sluit ook even zo explosief af.

De allernieuwste spin-off uit het The Walking Dead-universum, The Walking Dead: The Ones Who live, nadert de finale van het debuutseizoen en showrunner Scott M. Gimple hint op een intense climax voor de hoofdrolspelers.

Gimple gaf onlangs een cryptische hint voor afleveringen vijf en zes, waarin hij op humoristische wijze suggereerde dat alles goed zou komen voor het stel, om vervolgens terug te krabbelen en te wijzen op onvoorziene complicaties.

Romantiek in een verscheurd landschap


"Ze komen eindelijk thuis en alles is weer koek en ei! Nee, het was erg vreemd om die twee laatste afleveringen te maken omdat alles daarna weer prima is, en er geen problemen zijn," aldus Gimple in een recent interview.

Hij vervolgde: "Nee maar zonder dollen, ik kan wel alvast verklappen dat ze niet zomaar ineens een verder rustig leventje kunnen leiden. Er gaan dingen gebeuren. Ze hebben echt iets bereikt in deze afleveringen, maar ik durf niet te zeggen of de wereld waarin ze leven hun deze prestatie laat behouden.

Romantiek in een verscheurd landschap


Deze uitspraak impliceert dat ondanks hun recente successen, de weg voor hen verre van gemakkelijk zal zijn. Rick (Andrew Lincoln) en Michonne (Danai Gurira) kunnen aanzienlijke obstakels tegenkomen die hun plannen om naar huis terug te keren kunnen verstoren.De reis van Rick en Michonne is een hoeksteen van de serie geweest, en aflevering vier zag een belangrijke ontwikkeling in hun relatie. Na veel tumult en scheiding, verzoenden de twee zich eindelijk, waarbij Rick zijn angsten en kwetsbaarheden onder ogen zag.

In Nederland is The Walking Dead: The Ones Who Live momenteel nog niet te zien, maar je kunt alle afleveringen van het origineel, The Walking Dead, streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

The Walking Dead: The Ones Who Live is niet in Nederland te zien: heb jij toch afleveringen gezien?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen