search
Nieuwe serie met 'Jurassic Park'- en 'White Lotus'-acteurs scoort niet goed: "geen enkele vorm van plezier"
Series / Nieuws

Nieuwe serie met 'Jurassic Park'- en 'White Lotus'-acteurs scoort niet goed: "geen enkele vorm van plezier"

Ondanks al het talent van de cast en crew is deze serie toch een hele grote flop geworden.

Het is als acteur of regisseur altijd heel fijn om te horen dat het project waar je je hart en ziel in gestort hebt, goed ontvangen wordt. Helaas is dat niet altijd het geval, zoals bij deze serie.

In 2021 schreef Liane Moriarty het boek Apples Never Fall. De schrijfster is vooral bekend van Big Little Lies. Dit boek is later door HBO verfilmd tot een serie met Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Adam Scott en Zoë Kravitz.

Apples Never fall


Apples Never Fall had alles in zich om de volgende grote serie te worden, aangezien het verhaal spannend en aangrijpend is: na de vermissing van hun moeder, moeten vier kinderen alles wat ze dachten te weten over hun ouders vergeten als ze haar ooit nog terug willen zien.

De serie bestaat ook uit een goede cast, waaronder Sam Neill van Jurassic Park. De meervoudig Academy Award-winnaar Annette Bening speelt Joy Delaney, de vermiste moeder. Haar zoon wordt gespeeld door Jake Lacy, die vooral bekend is als Peter Miller uit The Office of als Shane Patton uit The White Lotus.

Reviews


Ondanks het sterke verhaal en de goede cast is Apples Never Fall niet goed ontvangen. De serie heeft namelijk een score van 43% op Rotten Tomatoes (op het moment van schrijven). Top criticus Judy Berman van TIME Magazine schrijft dat de serie "geen enkele vorm van plezier" geeft.



Criticus Kelly Lawler van USA Today deelt de mening van Berman: "Het stelt je eerder teleur dan dat het je boos maakt". Ook Randy Myers van San Jose Mercury News is geen fan: "[...]er zijn zoveel onwaarschijnlijke momenten dat je het gevoel krijgt dat je van je tijd bent beroofd."

Apple Tv+


Stream Apples Never Fall op Apple Tv+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

We zijn benieuwd: Heb jij eerder van Apples Never Fall gehoord?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen