search
Ewan McGreggor had hulp nodig voor seksscènes met eigen vrouw in nieuwe serie op SkyShowtime
Series / Nieuws

Ewan McGreggor had hulp nodig voor seksscènes met eigen vrouw in nieuwe serie op SkyShowtime

Heden ten dage is het op de set zaak om zoveel mogelijk voorzorgsmaatregelen te nemen.

De afgelopen jaren zijn er flink wat discussies geweest over de rol van intimiteitscoördinatoren in Hollywood. Sommige acteurs geven aan dat ze zich veiliger voelen met een intimiteitscoördinator, en sommigen hebben kritiek geuit op deze praktijk.

Voor de nieuwe serie A Gentleman in Moscow op SkyShowtime besloten Ewan McGregor en zijn tegenspeelster Mary Elizabeth Winstead een intimiteitscoördinator in te schakelen voor sommige intieme scènes.

Tegenwoordig noodzaak


Het besluit van de twee acteurs is misschien wat opmerkelijk te noemen daar McGregor en Winstead al enkele jaren getrouwd zijn. Desalniettemin vond McGregor het een verstandig besluit en tegenwoordig ook noodzakelijk.

Hij vertelt: "Het is nog steeds nodig, want het gaat ook om de crew. Het is vreemd om naakt voor mensen te staan, het is vreemd om intiem te zijn voor de camera. Als je een dansscène zou doen, zou je een choreograaf hebben. Het is nu een belangrijk onderdeel van het werk, omdat het iemand is die bemiddelt tussen regisseur en acteur."

Gevangen in Moskou


De nieuwe serie A Gentleman in Moscow gaat over de aristocraat Graaf Alexander Ilyich Rostov (McGregor) die, na terug te zijn gekeerd naar Rusland vanuit Parijs, decennialang verbannen wordt naar een zolderkamer van een hotel. Hij wordt namelijk veroordeeld tot huisarrest door een Bolsjewistisch tribunaal na de Oktoberrevolutie.



Kijk binnenkort naar de nieuwe serie A Gentleman in Moscow op SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ewan McGregor gaat al een tijdje mee in Hollywood: vind jij het een goed acteur?

  • Ja, goed!

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee, hij is overschat

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen