search
Disney+ komt deze week met het nieuwe 'Renegade Nell' en 5 andere hitseries
Series / Nieuws

Disney+ komt deze week met het nieuwe 'Renegade Nell' en 5 andere hitseries

Kijk naar je wekelijkse topseries inclusief een gloednieuwe toevoeging op Disney+.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.


Shôgun


Verschijnt op: Dinsdag 26 maart | Release: Seizoen 1 - aflevering 6 | Genre: Avontuur / Drama / Geschiedenis | Kijk op: Disney+

In het Japan van het jaar 1600 vecht Lord Yoshii Toranaga voor zijn leven wanneer zijn vijanden in de Raad van Regenten zich tegen hem keren, totdat een mysterieus Europees schip strandt nabij een vissersdorpje.
X-Men '97


Verschijnt op: Woensdag 27 maart | Release: Seizoen 1 - aflevering 3 | Genre: Animatie / Actie / Avontuur | Kijk op: Disney+

X-Men '97 keert terug naar het iconische tijdperk van de jaren 90 waarin de X-Men, een groep mutanten die hun bijzondere gaven gebruiken om een wereld te beschermen die hen haat en vreest, als nooit tevoren worden uitgedaagd en gedwongen worden geconfronteerd met een gevaarlijke en onverwachte nieuwe toekomst.
Renegade Nell


Verschijnt op: Vrijdag 29 maart | Release: Seizoen 1 | Genre: Actie / Avontuur / Drama

Nadat ze wordt beschuldigd van moord, voelt Nell Jackson zich gedwongen om samen met haar twee zussen te overleven door plundering en improvisatie. Met hulp van een moedige geest genaamd Billy Blind, beseft ze dat het lot haar niet toevallig heeft doen afdwalen.
Overige series nieuw op Disney+


Hieronder de overige series die deze week op Disney+ verschijnen.

26 maart: Synduality Noir (seizoen 1 - aflevering 24) - Animatie / Actie / Avontuur - Het is het jaar 2242. Kanata wil een Drifter worden. Hij ontmoet Noir, een defecte Magus zonder herinneringen. Omdat Noir uitblinkt in het vechten tegen de Enders, kiest Kanata haar als partner en ontdekt hij wat ervoor nodig is om een Drifter te worden.

27 maart: Star Wars: The Bad Batch (seizoen 3 - aflevering 9) - Animatie / Actie / Avontuur - Er zijn maanden verstreken sinds de gebeurtenissen op Kamino en de Bad Batch zet zijn reis door het Keizerrijk voort na de val van de Republiek. Ze ontmoeten zowel nieuwe als oude vrienden en vijanden op hun enerverende missies als huurlingen, waarbij ze onverwachte en gevaarlijke locaties aandoen.

27 maart: The Impossible Heir (seizoen 1 - aflevering 7-8) - Actie / Misdaad / Drama - Taeoh is buitengewoon ambitieus. Hij deelt zijn verlangens met Inha. Hyewon komt er ook bij. Ze delen dezelfde visie, maar hebben verschillende dromen. Er wacht hen een onverwacht einde.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Renegade Nell? Lijkt jou dit een leuke serie?

 • Nee, niets voor mij

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Ja, kan best grappig worden

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen