search
'Sex and the City' spin-off 'And Just Like That...' verliest haar beste ster voor seizoen 3
Series / Nieuws

'Sex and the City' spin-off 'And Just Like That...' verliest haar beste ster voor seizoen 3

De Sex and the City spin-off moet doorgaan zonder haar slimste personage.

De Sex and the City-franchise wordt alleen maar groter. De iconische serie uit de jaren 90 kreeg in 2013 al een prequel met Bridge to Terabithia-actrice Anna Sophia Robb en Dune-acteur Austin Butler in de hoofdrollen. Enkele jaren geleden kwam er een nieuw project met de originele cast: And Just Like That….

And Just Like That… zet het verhaal van Carrie Bradshaw en haar vriendinnen voort op een volwassen manier. Naast de originele cast zijn er enkele nieuwe personages geïntroduceerd en nu is het tijd om afscheid te nemen van één van hen.

Seizoen 3


Onlangs werd bevestigd dat Karen Pittman niet terug zal keren in seizoen 3. Pittman speelde Dr. Nya Wallace, een slimme professor aan Columbia Law School.

Een anonieme woordvoerder van HBO Max vertelde over haar vertrek: "Het was een genot om Karen Pittman de slimme en verbluffende Professor Nya Wallace te zien spelen in de eerste twee seizoenen van And Just Like That…"

Geen slecht afscheid


De woordvoerder vervolgde: "Door haar verplichtingen aan twee andere series is het duidelijk geworden dat het niet mogelijk is om drie shows tegelijk te filmen."



Er is geen drama achter de schermen waardoor Pittman genoodzaakt was de serie te verlaten. Hoe verdrietig het ook kan zijn, soms moet je keuzes maken, omdat je niet alles tegelijk kan doen.

HBO Max


Stream And Just Like That op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Zou jij graag een nieuwe Sex and the City-film willen zien

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen