search
De spin-off van 'The Batman' heeft eindelijk een teaser trailer gekregen van HBO Max
Series / Trailer

De spin-off van 'The Batman' heeft eindelijk een teaser trailer gekregen van HBO Max

Colin Farrell is nagenoeg onherkenbaar in de spin-off The Penguin die in de herfst op HBO Max verschijnt.

In ons artikel Dit zijn de 3 grootste series die dit jaar op HBO Max verschijnen bestempelden we The Penguin al tot een van de drie grootste series die dit jaar nog op HBO Max verschijnen. Nu heeft de streamingdienst een eerste teaser trailer online gezet voor de spin-off van de bioscoopfilm The Batman.

The Penguin is de eerste spin-off van de hitfilm uit 2022 met acteur Robert Pattinson in de titelrol. Eigenlijk zou de spin-offserie over de Gotham City Police Department eerst verschijnen, maar over deze plannen horen we al lange tijd vrij weinig.

Colin Farrell


Topacteur Colin Farrell speelt de titelrol in The Penguin. Farell, bekend uit onder andere The Lobster en The Banshees of Inisherin, is overigens nagenoeg onherkenbaar als Oswald "Oz" Cobblepot die in de film al even te zien was.

In The Penguin krijgen we te zien hoe Oswald "Oz" Cobblepot de macht grijpt in de onderwereld van Gotham, waar ook personages als Salvatore Maroni (Clancy Brown) en Johnny Vitti (Michael Kelly) zich schuil houden.

Sofia Falcone


In de serie is naar verluidt ook een belangrijke rol weggelegd voor Cristin Milioti. Ze speelt Sofia Falcone, de dochter van Carmine Falcone die in de film The Batman nog het loodje legt.



Bovenstaande teaser laat ook weten dat The Penguin in de herfst van 2024 te zien zal zijn op HBO Max. Recent werd duidelijk dat The Batman Part II met een jaar is uitgesteld, tot in oktober 2026.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

We zijn benieuwd: ben jij geïnteresseerd in deze spin-off van The Batman?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen