search
Het laatste seizoen van 'YOU' is aanstaande: nieuwe gezichten bevestigd
Series / Nieuws

Het laatste seizoen van 'YOU' is aanstaande: nieuwe gezichten bevestigd

Joe's schoonfamilie komt in beeld in het laatste seizoen van de psychologische dramaserie.

Vorig jaar maakten de bedenkers van You, Greg Berlanti en Sarah Schechter, bekend dat het vijfde seizoen van de serie tegelijkertijd het einde van het verhaal betekent. De seriemoordenaar Joe (Penn Badgley) keerde aan het einde van seizoen 4 terug naar New York samen met zijn nieuwe grote liefde Kate (Charlotte Ritchie).

In het slotseizoen maken we kennis met Kate's zussen en broer. Het is nu bekendgemaakt wie de rollen van Joe's schoonfamilie zal spelen.

Tweeling


Het betreft Anna Camp, die onder andere te zien was in Pitch Perfect en de series True Blood en The Good Wife. Griffin Matthews zagen we eerder in Ballers en She-Hulk.

Camp speelt Kate's tweelingszusjes Reagan en Maddie Lockwood, terwijl Matthews haar broer Teddy Lockwoord voor zijn rekening neemt.

Verpletteren


Reagan is de CFO van Lockwood Corp, het bedrijf van haar en Kate's vader. Haar functie is vergelijkbaar met die van financieel directeur. "Reagan heeft haar ogen op de troon gericht en is bereid om iedereen te verpletteren die in de weg staat, of het nu familie is of niet," aldus de omschrijving.

Bekijk op instagram


Over Maddie wordt het volgende gezegd: "[Zij is] de frivole helft van de tweeling, Maddie is een socialite die drie keer gescheiden is. Ze heeft een vage baan bij het familiebedrijf, waarbij ze 'iets met pr' doet. Onder het oppervlakkige uiterlijk gaat echter een meestermanipulator schuil".

Nooit geaccepteerd


Tenslotte wordt ook Teddy geïntroduceerd. Hij is een "bijdehante maar loyale zwager naar Joe toe. Teddy is nooit echt geaccepteerd binnen zijn eigen familie, en is het enige familielid met authenticiteit en empathie".

Bekijk op instagram


Zo te lezen krijgt Joe er door zijn relatie met Kate een interessante familie bij. De start van de opnames is momenteel nog niet bekend, maar we houden jullie uiteraard op de hoogte. Kijk You op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Baal jij ervan dat YOU na aankomend seizoen stopt?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen