search
Heftige recensies voor 'The White Lotus' maar dan in de jaren 60: 'Palm Royale'
Series / Specials

Heftige recensies voor 'The White Lotus' maar dan in de jaren 60: 'Palm Royale'

Lukt het Palm Royale om net zulke goede recensies te krijgen als hitserie The White Lotus?

The White Lotus heeft al twee seizoenen lang positieve recensies mogen ontvangen. Helaas is er niet hetzelfde te zeggen over de nieuwe serie Palm Royale. Doordat beide series zich afspelen op prachtige locaties met rijke mensen, worden de twee verhalen de laatste tijd vaak vergeleken. Helaas voor Palm Royale is men iets enthousiaster over The White Lotus.

Palm Royale vertelt het verhaal van Max Simmons (Kristen Wiig), een outsider die een plek probeert te bemachtigen in de meest exclusieve resort club: Palm Beach. Tijdens haar pogingen komt ze erachter wat ze precies over heeft voor een plek in deze wereld.

De productie


Begin 2022 was aangekondigd dat schrijver Abe Sylvia en regisseur Tate Taylor samen zouden werken aan een nieuw project: Mr. American Pie. Langzaam stroomden de talenten binnen en werden Allison Janney, Leslie Bibb, Ricky Martin en Josh Lucas gecast.

Later kreeg de serie de naam die we nu allemaal kennen: Palm Royale. Een naamsverandering was echter niet het enige wat de serie nodig had, aangezien Palm Royale een magere 54% op Rotten Tomatoes scoort.

Recensies


Hoewel er enkele positieve recensies te vinden zijn, zijn de meeste critici het eens met topcriticus Nick Hilton van Independent (UK): "Het is lastig om een balans te vinden tussen drama en komedie, maar Palm Royale maakt met beide geen goede indruk"



Ook krijgt de serie kritiek op het verhaal. Veel critici vinden dat er te veel aandacht naar de set design is gegaan en niet naar het script. Zo zegt Brian Tallerico van The Playlist: "[...] het er geweldig uit, maar het betekent niets."

Apple TV+


Stream Palm Royale op Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Denk jij dat je Palm Royale gaat kijken als je de kans krijgt?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen