search
Sciencefictionserie 'HALO' shockeert de kijkers met zijn slotaflevering
Series / Nieuws

Sciencefictionserie 'HALO' shockeert de kijkers met zijn slotaflevering

Deze verschrikking is nu aan het oppervlak gekomen en levert een ijzingwekkende finale op.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De gameverfilming Halo heeft seizoen 2 met een bloedstollende aflevering achtergelaten. Een in onschuld begane fout blijkt afgrijselijke consequenties te hebben.

Een oeroude dreiging is teruggekeerd en lijkt alles en iedereen weg te vagen. Het gaat hier natuurlijk om The Flood, een ras van parasieten dat op een spectaculaire manier in beeld is gebracht.

Sporen


Onder het oppervlak van de planeet Onyx vinden de onderzoekers Catherine Halsey (Natascha McElhone) en haar dochter Miranda Keyes (Olive Gray) een oude beschaving. Het tweetal merkt dat het om een technologisch geavancerde beschaving gaat getuige de resten van onderzoeksfaciliteiten.

De twee wetenschappers nemen een apparaatje mee dat ze in een oud laboratorium vinden. Dit blijkt een verschrikkelijke fout te zijn: op het apparaat bevinden zich namelijk sporen van The Flood.

Onderzoekscentra


The Flood is een ras van parasieten dat in een eerdere oorlog werd verslagen door de Forerunners. De Forerunners bewaarden echter wat sporen van The Flood voor onderzoek. Nu ze boven het oppervlak zijn gebracht zien The Flood duidelijk hun kans schoon om de mensheid weer over te nemen.

Onderstaande video bevat mogelijk spoilers:



De scènes waarin de slachtoffers te zien zijn en hun transformatie verdienen alle lof. Niettegenstaande concurrentie van series als The Last of Us zijn de makers van Halo er in geslaagd om de gruwel op een indrukwekkende manier over te brengen.

Waar te zien?


Het tweede seizoen eindigt dus met een cliffhanger van jewelste. Halo kun je streamen op SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij al een of meer afleveringen van HALO gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen