search
Volgens Rotten Tomatoes is deze Netflix Original de slechtste tot op heden: 0% op Tomatometer
Series / Specials

Volgens Rotten Tomatoes is deze Netflix Original de slechtste tot op heden: 0% op Tomatometer

'Tiger King: The Doc Antle Story' kwam niet in de buurt van het succes van het eerste seizoen...

In 2020, tijdens de eerste weken van de lockdown, ging de serie Tiger King compleet viral. Vanwege dit succes, werd het verhaal een jaar later uitgebreid met onder andere The Doc Antle Story. Dat verhaal werd alleen minder goed ontvangen…

Tiger King is een Amerikaanse true crime documentaire. De naam van de serie komt van de bijnaam van Joe Exotic, een voormalig eigenaar van een dierentuin en veroordeeld crimineel, waar het eerste seizoen op focust. Het eerste seizoen kwam uit op 20 maart 2020.

Veel kijkers


Het tweede seizoen Tiger King 2 verscheen in november van 2021. En een maand later kwam het derde deel al uit, genaamd Tiger King: The Doc Antle Story. De serie onderzoekt de community van beschermers en verzamelaars van grote katachtigen in Amerika.

Seizoen 1 gaat over de langlopende vete tussen Joe Exotic en Carole Baskin, CEO van de organisatie Big Cat Rescue. Dit seizoen wist enorm veel kijkers te trekken en kreeg positieve reviews, met 89% op Rotten Tomatoes.

Sekte


Met seizoen 2 gingen de reviews al sterk omlaag. Dat seizoen heeft momenteel een score van 19% op Rotten Tomatoes. De afleveringen gingen vooral verder in op de thema's van seizoen 1, maar voegden volgens recensenten niet veel toe.



Bij Tiger King: The Doc Antle Story ging het echter helemaal mis. Dit seizoen focust op Bhagavan Mahamayavi "Doc" Antle, een dierentuineigenaar en rivaal van Joe en Carole. Er wordt gefocust op beschuldigingen van misbruik en de aantijgingen dat hij een sekte zou leiden.

Rotten Tomatoes


Tiger King: The Doc Antle Story heeft op Rotten Tomatoes een zeldzaam lage score van 0%. Jordan Mareau van Variety: "ondanks het serieuze onderwerp kan The Doc Antle Story niet tippen aan het inherente, aandachttrekkende, plot-twistige karakter van het eerste seizoen".

Toch benieuwd? Bekijk Tiger King: The Doc Antle Story op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ondanks de uiterst bedenkelijke ontvangst, heb jij Tiger King: The Doc Antle Story gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen