search
'3 Body Problem' wordt met open armen ontvangen door 'Star Wars'-regisseur
Series / Nieuws

'3 Body Problem' wordt met open armen ontvangen door 'Star Wars'-regisseur

Niet iedereen is de grootste fan van de nieuwe serie 3 Body Problem, maar Star Wars-regisseur Rian Johnson kan er geen genoeg van krijgen.

Het was misschien wel één van de meest langverwachte adaptaties van 2024: 3 Body Problem. Onlangs debuteerde de serie op Netflix, maar kreeg veel gemengde recensies. De meeste waren niet positief.

David Benioff en D.B. Weiss, de makers van Game of Thrones, werkten weer samen aan 3 Body Problem. Helaas voor hen werd het eerste seizoen van Game of Thrones veel beter ontvangen dan 3 Body Problem.

Grote fan


Iemand die wel meteen fan was van de nieuwe serie is filmmaker Rian Johnson. Johnson is vooral bekend van Star Wars en weet dus alles van het sciencefiction genre.

Nadat Johnson de serie had gezien, raadde hij al zijn volgers op X (voormalig Twitter) aan om de serie ook te kijken.

X-post


Dit is wat de filmmaker over de serie zei: "Three Body Problem staat nu op Netflix. Het is fantastisch om de ideeën in de boeken van Liu Cixin te zien, want het is zo goed verteld.. en als je de boeken hebt gelezen, weet je waar dit allemaal naartoe gaat, en het is KRANKZINNIG. Het is de moeite waard om te kijken, dat beloof ik."



Het is dus veilig om te zeggen dat de Star Wars-filmmaker helemaal fan is van de nieuwe 3 Body Problem. Dus laten we de professionals vertrouwen en Netflix opstarten om 3 Body Problem te kijken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Geeft jou het vertrouwen dat regisseur Rian Johnson de serie 3 Body Problem zijn goedkeuring geeft?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen